FOLLOW ME DEAR..

..

..

get this widget here

PRODUK TERLARIS DI MSBS

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Loading...

SABUN GLUTHATION COLLAGEN PALSU??...

INI PENERANGAN DARI PEMBEKAL 

3 layer palsu, low quality , high quality?
ramai yang tanya beza 3 layer kualiti tinggi , kualiti rendah , palsu ....etc di sini saya satukan dalam dua kategori kualiti tinggi atau ori dan kualiti rendah atau palsu.

yang palsu bau tak sama langsong dengan yang ori. ciri2 sabun palsu di antara 3-3 layer ada rekahan. bila diguna sabun akan terkeluar satu2 layer.tidak berkilat seperti yang original.yang palsu lebih nipis

dan untuk yang tanya saya .. kononnya jika sabun 3 layer tidak ada cop di atas sabun dan tidak berkotak ianya palsu.di sini saya ringkaskan ,

customer A beli dengan saya sedozen sabun 3 layer dengan harga RM..... sedozen, kemudian customer A cop sabun itu dan letak di dalam kotak dan menjualnya dengan harga 20-35 ringgit sebuku.kemudian dihebohkan sabun yang saya jual itu palsu kerana tidak berkotak:)
huhuhuhu.... macam2 kerenah orang ni kan...
x semestinya yg berkotak asli dan yg x itu palsu.. macam orang juga kan... 
cuma kena berhati2 jgn sampai terbeli yg palsu ... kat sini sy dah beri contoh sabun yang palsu ye... 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.