FOLLOW ME DEAR..

..

..

get this widget here

PRODUK TERLARIS MSBS

Search This Blog

Loading...

TESTIMONI TANYAPORN PEURARIA MIRIFICA





MEREKA TELAH BERJAYA.. ANDA BILA LAGI???..

APA PULA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKANNYA

PENGGUNA 1 :
 jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de.... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-) 

PENGGUNA 2 :
 adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.

PENGGUNA 3 :
 narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akan segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dalam shj tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya

PENGGUNA 4 : 
catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:

PENGGUNA 5 : 
olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....

PENGGUNA 6 : 
erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss... 

PENGGUNA 7 :
 comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...

PENGGUNA 8 : 
xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan. 

PENGGUNA 9 :
 xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri

PENGGUNA 10 : 
kam - i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.

PENGGUNA 11 : 
Ginea - wah..wah..best..kali ni makan ikut saranan baru nampak kesan. ni botol yg ke 2. 

PENGGUNA 12 :
 Erin - kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih !!

PENGGUNA 13 :
 eveready - saya dah masuk hari ke 5....dah rasa firm sikit...huh x sabar ni...hehehe 

PENGGUNA 14 :
 jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih.. 

PENGGUNA 15 :
 nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih 

PENGGUNA 16 :
 syasyamin : I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee 

PENGGUNA 17 : 
Sya : hehe malu plak.. mksud sha tak perlu pakaipelincir.. Jd sekurang2nya ada gak manfaat thanyaporn ni.. Sesambil tunggu breast membesar masih ada manfaat lain yg kita perolehi.. 

PENGGUNA 18 :
 013-28****9: yaya, seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..



SEBAHAGIAN DARIPADA TESTIMONI PELANGGAN THANYAPORN
(sms, forum,blog & facebook)
Testimoni Tidak dapat Disertakan Gambar atas Permintaan Pengguna Kami,Harap Maklum.


"sya dah try test.. mmg power.. lepasi 2 minggu.. asben akan berpuas hati n akan sentiasa geram jerk..tak sabar nak tunggu balik umah.. hahahahaahah.. kekdg kat tmpt kejer pun still lg leh sms kat hp tgh geram..geram sgt katanya... so nak kata apa lagik ek... komen +ve.." -ZAZALIZA, Ampang



"I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee" - Syamsina, Klang



"semalam jumpa kawan yang baru consume dua minggu..maybe serasi ngan dia..berkobar2 dia ckp bila pandang depan cermin dia nyer PD nampak bulat..happy sesangat ler gamaknyer" - Shira, Kajang



"oo..wanna pon da try ambek 2biji...mmg nmpk kesan..denyut pon makin kencang!! nmpk perubahan pd bentuk lebih bulat n firm la... rasenye cm kene tukar cup nih.. mmg nmpk lain la pas tmbh dos..." - Wanna, Ipoh



Hamidah Hamid - Kubang Kerian: Salam, saya kini dah cup B. Memang betul berkesan produk ini. Hujung bulan ini saya order 2 botol lagi. bye.



Ramlah Mohamad - Merlimau,Melaka: Asalamulaikum, harap sihat2. Setelah 4 bulan makan thanyapron ini,saya memang betul-betul yakin. Breast saya tegang dan besar. Husband saya memang selalu puji, dia kata masa anak dara pun tak macam ni. Best lah.



Murni - Kuantan: Asalamulaikum, memang powerlah Thanyaporn ni, Baru 2 botol saya makan,belum habis lagi,payudara saya dah tegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya order lagi.



Jennifer - Kota Kinabalu: Hi, jenny dah makan 1 botol habis,memang ada perubahan ketara,breast ni rasa besar dan tegang. Nanti habis botol kedua ,saya update kat u. Ramai yang telah berjaya.



Aida - Ipoh: Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.



Hasnida - Alor Star: Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.



Hasilah - Kelang: Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini.



Sohara - Kangar: Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah .



lupa nak update pasal pil Thanyaporn tu...Ling dh mkn seminggu lebih and tujuannya utk boost up kan boobs....sekali punggungku yg up! Ramai kawan2 kata punggung Ling mcm bulat especially bila pakai jeans...ada sekali tu my frem pompuan la..tepuk punggung i sebab dia kata mcm geram jek...hahahahhaha.....hubby....xyah cerita la kan!kuikuikui. -Zuriana, Penang



memang ada perubahan, walaupun kita ank dara , tp sblm ni breast macam x firm, tp bila dah makan seminggu lbh, mmg nampak tegang n firm, bila bukak bra sebelum mandi rasa sakit jer , n masa mula mula makn rasa berdenyut denyut especially belah kanan, mmg ada nampak perubahan, kita ambik dgn susu sekali.tapi sbb kebelakangan ni kena resduing , kita ada ambik medicine lain, mungkin mengurangkan sikit thanyaporn ni, tp setakat ni mmg positif, nak comparekan ngan jamu sblm ni, thanyaporn ni mmg lagi berkesan. - Anis Suzila, Kangar



da amik dlm seminggu... so far ok... PD cm keras n tegang..means xlmbik ler.. xtau ler kot2 i yg prasan.. - Hazura, Kempas



baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan... - Mira, Tapah



saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot..... - Samiza Amran, Kapar










For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 0173204928 (Pn. Sabariah)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Share It