FOLLOW ME DEAR..

B COMPLEX WEIGHT GAIN ( PIL UNTUK GEMUK )





OFFER PRICE HINGGA 15 /1 /2015



"ADAKAH ANDA TERLALU KURUS DAN

INGIN MENAMBAH BERAT BADAN ??

 ADAKAH ANDA TELAH MENCUBA

PELBAGAI CARA MENGGEMUKKAN BADAN??

MASIH TAK BERJAYA??....



*** EVERYDAY HOT SELLING ***

FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Adakah saya telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? YA! saya telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang saya harapkan.


Terlalu Kurus???
Telah mencuba perlbagai product untuk menaikkan berat tapi hampa....
Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lagi ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bagi yang nak menggemukkan badan

Bagi yang nak naikkan berat badan... memang saya suggest sangat-sangat supaya ambil pil ni... sebab dah banyak customer saya dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal... 

Saya jual murah-murah je hehe... Sebotol untuk kegunaan selama sebulan... ada 3jenis pil dalam 1bottle & kena makan ketiga2 jenis sekali makan....


Keterangan :
♥  Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.

♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.

" PIL SUPER GEMUK UTK MENAMBAH BERAT BADAN 1 BOTOL (90 BIJI)
-UTK MENAMBAH BERAT BADAN
-MENAMBAH TENAGA
-MENAMBAH SELERA MAKAN
-DALAM SEBULAN BERAT BADAN SEMAKIN BERISI
-MENGANDUNGI VIT A,B,C DAN D
-SEBOTOL MENGANDUNGI (3PIL BERLAINAN)
-SESUAI UTK 15 TAHUN KE ATAS

CARA MAKAN 3 KAPSUL AMBIL 1 ATAU 2X SEHARI SELEPAS MAKAN "



Cara Makan : 
Amalkan makan 3biji (ketiga2 jenis) sehari selepas makan..

Sebotol unt kegunaan sebulan...

Insyaallah berat badan akan naik 6-8kg sebulan.... Tak percaya... Jum nengok testimoni kat bawah nih... 


Metabolism setiap individu tak sama. Ada yang kuat makan tapi metabolisme tinggi, jadi apa yang dimakan tak disimpan sebagai lemak, hasilnya badan tetap kurus. Ramai orang suka kurus tapi kalau kurus sangat pun tak cantek kan. Kepada yang dah mencuba pelbagai jenis product weight gain seperti susu appateon weight gain, gain 5, gain 8, B Complex...tapi tak jalan, jom try pil ni. Sangat effektif!


B Complex ni selain tambah selera makan untuk naikkan berat badan ia juga bagus untuk:

1. Membantu pembebasan tenaga daripada makanan
2. Badan rasa lebih cergas dan bertenaga
3. Membantu bina sel darah merah yg berkualiti. vit b12
4. Menyumbang kepada kulit yang sihat, mengekalkan kelembapan kulit
5. Mengelakkannya berlaku pigmentasi pada kulit
6. Anti stress

Dan banyak lagi.. Berbaloi tak.. kitak nak gemuk tapi dapat semua tu.. lagi best vit b complex ni asli 100% dari sumber alam semulajadi..


SOALAN YANG KERAP DI TANYA CUST...

1) SATU BOTOL UNTUK KEGUNAAN LAMA MANA? 
>> Satu botol ada 90biji dan guna utk sebulan 

2) SATU BOTOL BOLEH NAIK BERAPA KG? 
>> Kesan perubahan seawall 14 hari bergantung tahap metabolisma seseorang. Ada yang cepat ada yg ambil masa. 

3) TIADA KESAN SAMPINGAN ? 
>> 100% selamat dan halal. Tiada kesan sampingan seperti mengantok, gatal, bengkak2 dan kesan kepada penyakit lain. Walaubagaimanapon, anda dinasihat berhenti dari makan sekiranya ada kesan-kesan negative dan ini mungkin kerana ianya tidak serasi dgn ubat. 

5) ADAKAH BERAT BADAN TURUN SELEPAS STOP MAKAN? 
>> Tidak, kecuali anda sakit atau ada masalah kesihatan lain seperti susah hati, tak cukup rehat, demam dan apa-apa yang boleh menyebabkan anda susut berat badan 

6) PRODUK DARI MANA? 
>> Vitamin ni dari Indonesia dan di repack di Malaysia.... Ianya dijamin selamat. Semua vit b complex yg ada 3 jenis ni dari Indonesia dear.... Disahkan oleh BPOM lab kesihatan dan ubat Indonesia..

7) BETUL KE BOLEH GEMUK? DAH MCM2 WEIGHT GAIN SAYA CUBA TAPI MENGECEWAKAN. 
>> Kami sudah ramai terima feedback yang bagus dan positif. Sekiranya tidak ramai yang berjaya, kami sendiri tak berani jual. 

8) BETUL KE BARANG SAMPAI? SAYA TAK PERNAH BELI SECARA ONLINE. 
>> Bukti barang selamat sampai ada di album dan semua tracking no akan diberi atas permintaan ye..

9) KALAU SAYA MAKAN UBAT NI, TAKKAN GEMUK BERLEBIHAN KE? 
>> Tidak, sebab ianya bukan menambah berat secara drastic dan bukan jadikan anda bertambah lemak tetapi akan membina otot2 baru dan meningkatkan penggunaan nutrien dalam tubuh secara maksimum 

10) BOLEH KE SAYA STOP MAKAN VITAMIN NI LEPAS DAH DAPAT BERAT IDEAL? 
>> Ya, boleh .... cuma jangan stop secara drastik... stop secara step by step ( kurangkan pengambilan dari semasa ke semasa jika nak stop ) tetapi vitamin ni bukan utk menggemukkan sahaja malah ada kebaikan lain seperti utk ketahanan antibody, kesihatan kulit , menguatkan paru-paru dan jantung. 

11) SAYA MEROKOK..BOLEH KE MAKAN? 
> Ya, boleh dan tiada masalah

12) KENAPA ANTARA SUPPLIER BOTOL UBATNYA BERBEZA TAPI DALAMNYA SAMA?

Ini semua bergantung pada supplier... jika supplier nak tukar botol yg cantik ... dia akan tukar.. semua tu untuk menarik pelanggan.. akak still guna botol yg asal dear...


TESTIMONI






"Sblm 52kg, Slps 62kg (skrg) dgn ketinggian 167cm dh ideal uk sy..ckup, cma nk menten je..10kg dlm msa sbln...kwn2 kta sy gila cz org nk kurus tp sy nk gemuk...but honestly, sy mmg xsuka dgn penampilan dlu t,lalu kurus..prmpuan dh kawen kurus sgt pn xtantek kan! ;)"















































PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM80 (SM) / RM90 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

1 BOTOL RM50 (SM) / RM55 (SS) 
5 BOTOL RM200 (SM) / RM210 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.