FOLLOW ME DEAR..

PERSOALAN - PERSOALAN YANG SERING DI TANYA MENGENAI VCO




1. Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?
Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyaAllah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi. Depends.

2. Tak bertambah berminyak ke bila sapu softgel ni dekat muka?
Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tu.

3. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO ni, akan bertambah kurus lagi ke?
 Tak. If u dah kurus, don't worry takkan lagi kurus after makan sebab metabolisme dah tinggi. Cume yang untuk metabolisme rendah je dia akan naikkan. So don't worry ok!

4. Lelaki boleh makan jugak ke?
Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan perempuan memang digalakkan makan VCO ni as supplement. VCO tak pilih jantina ok.

5. VCO ni sesuai dengan semua peringkat umur ke?
 Of course semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua. Umur 8 tahun pon ada yang makan.

6. Halal ke VCO ni?
VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.

7. Betul ke VCO ni tak ada side effect apa-apa ke?
 Insyalah tak ada side effect apa-apa. Actually VCO ni bukan ubat atau ada bahan kimia yang boleh jadi side effect apa-apa. It's just a good supplement for skin that purely 100% organik. So, no worries ya.

8. VCO ni untuk muka je ke?
 Oh mesti lah tak. Banyak lagi kebaikan-kebaikan VCO ni.
Setakat ni feedback2 positif dari pengguna VCO :-

Mengurangkan muka berminyak sehingga 70%
Jerawat cepat susut
Parut makin pudar
Regular balik period
Sistem penghadaman lebih baik
Metabolisme makin tinggi
Kesuburan
Kulit rasa lembut dan halus
Batuk-batuk cepat hilang
Mengurangkan senggugut
Kurangkan allergic / alahan
Lebat & lentik eyelashes
Mengurangkan darah tinggi & kencing manis
Mengurangkan tidur berdengkur

9. Takpe ke ibu mengandung amalkan VCO ni?
 Pengambilan VCO semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.Ni adalah kebaikan & kesan pengamal VCO selama tempoh kehamilan :-

-Kurang masalah keletihan & tidak bertenaga semasa bekerja
-Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat/berminyak walaupun perubahan hormon berlaku sewaktu hamil
-Sistem penghadaman/pencernaan lancar-tiada masalah sembelit
-Tiada masalah keputihan sewaktu hamil
-Masalah kulit meregang/merekah dapat di atasi (strechmark)
-Kulit bayi cantik, tiada jaundis/kuning
-Sentiasa bertenaga dan tidak letih(dalam tempoh 10 hari awal berpantang)

Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni?
VCO boleh digunakan dengan 2 cara. 2 in 1 iaitu makan dan sapu di muka.

- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus.
- Seelok-eloknya ambil bersama air suam/air kosong.

Lagi satu, boleh disapu kat muka. Lubangkan sikit guna jarum dekat softgel tu then apply kat muka. Kalau boleh buat before nak tidur malam tu. Kalau nak biarkan sampai pagi terpulang la. Tapi 15 minit pun dah okay. Kasi dia serap kat kulit muka, tapi untuk kulit sihat n cantik, better makan dan sapu laa. Yang penting, pengambilan VCO untuk makan 2 biji kapsul setiap hari jangan pernah skip. Amalkan secara konsisten.

Siapa golongan yang sesuai mengambil VCO?
-Mempunyai masalah jerawat dan inginkan jerawat cepat susut tanpa meninggalkan kesan parut kerana VCO boleh mengatasi masalah jerawat
-Inginkan muka bebas tanpa parut. VCO juga boleh menghilangkan parut-parut jerawat.
-Kulit yang sensitif seperti sensitif terhadap persekitaran baru.
-Mempunyai masalah muka berminyak kerana VCO boleh membantu mengurangkan masalah muka berminyak sehingga 70%.
-Mempunyai masalah kulit kering. Dengan mengamalkan VCO, kulit akan bertambah lembut dan tidak kering lagi.
-Ingin menstabilkan angka metabolisme.
 -Ingin mengurangkan berat badan kerana VCO boleh membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolisme.
-Ada alahan pada seafood.
-Ingin hamil kerana VCO boleh meningkatkan tahap kesuburan.
-Sedang hamil kerana ibu-ibu yang mengamalkan ketika hamil dapat mengurangkan masalah keletihan & tidak bertenaga semasa bekerja, kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat/berminyak walaupun perubahan hormon berlaku sewaktu hamil, masalah kulit meregang/merekah dapat di atasi (strechmark) dan Kulit bayi cantik, tiada jaundis(kuning)
-Sedang menyusukan anak kerana VCO juga membantu memperbanyakkan pengeluaran air susu.
-Mengalami masalah senggugut.
-Kitaran haid tidak teratur.
-Mengalami masalah pembuangan air kecil/besar  
-VCO dapat memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin serta dapat memperbaiki sistem penghadaman dengan lebih baik.
Mudah letih - VCO dapat meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental serta VCO juga membantu menyingkirkan toksin dalam badan agar badan tidak mudah letih.

RM39.90 Semnjg M'sia
RM43.90 Sabah/Sarawak

Postage RM6 Semnjg M'sia / RM9 Sabah Sarawak

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI





get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.